Zoek
Sluit dit zoekvak.

Laat de energie stromen terwijl u zich in de bloei van uw midlife bevindt. Ervaar de kracht van natuurlijke beweging in de buitenlucht, te midden van de prachtige natuur.

Grenzeloos Midlife Geluk

Sport vs. Natuurlijk Bewegen

Wilt u het plezier van bewegen ontdekken zonder de druk van prestaties? Ontdek de wereld van Natural Movement, waarbij Nordic Walking een van de beste manieren is om dit te ervaren! In tegenstelling tot traditionele sporten, die vaak leiden tot overbelasting en stress, richt Natural Movement zich op het luisteren naar de signalen van ons lichaam en het respecteren van onze eigen grenzen.

Laat u betoveren door de wonderen van de natuur, want Natural Movement met Nordic Walking vindt altijd buiten plaats. Adem de frisse lucht in, voel het zonlicht op uw gezicht, omring uzelf met groen en laat u kalmeren door de harmonieuze geluiden van de natuur. Deze elementen hebben een krachtige invloed op uw fysieke, mentale en emotionele welzijn.

Ga mee op avontuur en ontdek de magie van Nordic Walking, waarbij u op een natuurlijke manier beweegt. Leer naar uw lichaam te luisteren terwijl u de specifieke technieken van Nordic Walking gebruikt. Geniet van de voordelen van een full body workout en laat de natuur haar weldaad op u uitvoeren.

Bent u klaar om de kracht van natuurlijke beweging met Nordic Walking te ervaren? Schrijf u vandaag nog in en open de deur naar een gezonder en bevredigender midlife-geluk. U verdient het om in harmonie met lichaam en geest te stralen. Doe mee en ontdek de magie van Nordic Walking, waarbij natuurlijk bewegen centraal staat!

Verbeter uw   welzijn en gezondheid   om volop van uw midlife te genieten.

Welkom bij de online cursus Nordic Walking, een essentieel onderdeel van het thema Welzijn en Gezondheid!

Als goed voorbereide Best Ager wilt u geen last meer hebben van overbelasting en stress. In plaats daarvan bent u op zoek naar een leuke, effectieve en toegankelijke manier om uw gezondheid te verbeteren, uw conditie op peil te houden en, indien mogelijk, gewoon van de buitenlucht en zon te genieten.

Als het op de juiste manier wordt gedaan, is Nordic Walking precies wat u nodig heeft! Deze cursus biedt u alles wat u nodig heeft om deze fantastische vorm van natuurlijke beweging te leren en te profiteren van de vele gezondheidsvoordelen. Op uw eigen tempo en in uw eigen omgeving leert u in korte tijd de juiste basisprincipes  van Nordic Walking (dus geen stokken ‘sleperij’), en hoe u het kunt integreren in uw dagelijks leven, zodat u nog meer kunt genieten van uw midlife-geluk.

Schrijf u nu in en zet de eerste stap naar een duurzame gezondheid en meer plezier tijdens uw midlife!

Waarom Deze Cursus

Gezondheid en welzijn,
2 essentiële aspecten van het leven,
hand in hand

Toegankelijk voor iedereen

De cursus is voor ieder budget en conditie, en biedt toch een zeer hoge kwaliteit en grondig leerproces.
 

Professionele vakkennis

Gedegen vakkennis op basis van bewezen methoden, bevindingen en de nieuwste onderzoeken.
 

Altijd in uw eigen tijd

Leer op uw eigen tijd en tempo, comfortabel vanuit uw eigen huis en in uw eigen omgeving.

"Ontdek de juiste technieken van Nordic Walking en ervaar direct meer plezier in het leven!"

Hi, ik ben Richard.

Na jaren van persoonlijke ervaring heb ik geleerd hoe belangrijk natuurlijke beweging is voor welzijn en gezondheid. Het heeft niet alleen mij, als voormalig ultra-runner, blessurevrij gehouden en mijn gezondheid en veerkracht vergroot, maar het heeft ook onbewust een diepgaande invloed gehad op mijn persoonlijke groei en verbondenheid. Als u ook deze voordelen wilt ervaren, wacht dan niet langer. Trek uw schoenen aan en ga naar buiten.

Ik ben Richard, een voormalig ultra-runner, holistische gezondheidsdeskundige en internationale transformatiecoach. Graag deel ik mijn expertise en ervaring met jou. In deze actieve, en zowel diepgaand als eenvoudige cursus zul je ontdekken welke verborgen voordelen natuurlijk bewegen met zich meebrengt. Op een leuke en actieve manier zul je snel je welzijn en gezondheid verbeteren.

Begin vandaag nog aan de reis naar meer midlife-geluk en geniet van duurzame gezondheid en welzijn.

Ben je helemaal klaar om als Best Ager ouder te worden of nog niet? Ontdek het nu!

Vul het onderstaande formulier in om je volledige analyserapport te ontvangen en tips over hoe je tevredenheidsscores kunt verbeteren.

Wees gerust: ik zal je persoonlijke gegevens nooit delen met derden!