Zoek
Sluit dit zoekvak.

De (R)evolutie Pakketten: 4 unieke coachingspakketten voor midlifers met eigen vragen en tempo.

Bent u klaar om te genieten van uw midlife-geluk?

ontdekken - ontwikkelen - groeien

Neem tijd en ruimte voor jezelf, je bent het meer dan waard!

U bent hier omdat het tijd is om in actie te komen! Als Best Agers begrijpen we dat het verouderingsproces vragen en uitdagingen met zich meebrengt. Of u nu tegen obstakels aanloopt, uw persoonlijke groei wilt bevorderen, nieuwe mogelijkheden wilt verkennen of uw balans wilt herstellen, ik sta klaar om u te helpen.

Al mijn programma’s, blogs, nieuwsbrieven en coaching zijn speciaal ontworpen voor best agers zoals u, die vragen hebben over het ouder worden. Of u nu moeite hebt om met bepaalde situaties om te gaan, acties hebt ondernomen zonder de gewenste resultaten te behalen, of als u gewoon vooruit wilt en wilt doen wat u altijd al hebt willen doen, maar niet weet hoe – ik ben er om u te ondersteunen.

Samen zullen we antwoorden vinden en oplossingen ontdekken voor de uitdagingen waar u voor staat. Met Midlife (r)evolutie krijgt u inzicht in de redenen achter verandering, begrijpt u de dynamiek die uw leven beïnvloedt, en herkent u de mogelijkheden voor persoonlijke groei en bijbehorende kansen.

Laat u begeleiden op uw reis naar een betekenisvol en vervullend midlife-geluk naarmate u ouder wordt. De antwoorden liggen binnen handbereik, en ik sta klaar om u te helpen ze te vinden.

De (R)evolutie Pakketten

Essential

75
00
Wekelijks  1 Sessie 
 • Helemaal voor u alleen
 • Zeer motiverend
 • Direkt te gebruiken
 • Verandering gegarandeerd!

Advanced

65
00
Wekelijks  2 Sessies 
 • Helemaal voor u alleen
 • Zeer motiverend
 • Direkt te gebruiken
 • Verandering gegarandeerd!
populair

Excellence

55
00
Wekelijks  3 Sessies 
 • Helemaal voor u alleen
 • Zeer motiverend
 • Direkt te gebruiken
 • Verandering gegarandeerd!

Wat is inbegrepen:

* Neem voor in-house mogelijkheden of zakelijke tarieven contact met mij op.

Ook ik stond op een kruispunt met de vraag:
  "Wat nu?"  

linksaf Midlife-crisis, rechtsaf midlife-geluk?

Als ik nu terugkijk naar waar ik 5 jaar geleden was en wat ik toen voor “onmogelijk” hield, leef ik nu volledig of heb ik alweer overtroffen.

In 2017 heb ik volledig gekozen voor midlife-geluk en actief gebouwd aan mijn tweede levensfase.

 Vandaag geniet ik van een succesvolle online business vanuit huis, waarbij ik me zonder zorgen kan verdiepen in levenswijsheid, mijn creativiteit kan uiten en ontspannen kan fietsen in de zon. Ik leef een leven dat perfect past bij mijn ervaring, kennis en levensdoel. Ik ben gelukkig, gezond en VRIJ.

Of u dat ook kunt?

Waarom niet? Kijk naar mijn eigen voorbeeld. Ik stond aan het begin van de overgang naar midlife en begon alles vanaf nul te veranderen. Daarom spreek ik graag over Best Agers als de “Generatie +”, de ‘doeners’. Ik heb veel geleerd (en leer nog steeds!) van mensen die leven zoals ik wilde leven. Ik heb bewust gezocht naar coaches en mentoren en ben er volledig voor gegaan.

Dat kan ook uw overgang zijn - uw hoeft er alleen maar voor te kiezen!

Dus van harte WELKOM bij het eenvoudigste van mijn midlife-geluk programma’s! De deur staat open voor het Midlife (R)evolutie Programma. En als het nu van binnen kriebelt en u de innerlijke roeping voelt, besluit dan om de volgende grote stap te nemen! Spring er gewoon in, de beslissing zelf zal al zoveel bewegen….

Laten we er samen voor gaan, voor u en voor uw midlife-geluk!

Tot gauw!

Richard

Ben je helemaal klaar om als Best Ager ouder te worden of nog niet? Ontdek het nu!

Vul het onderstaande formulier in om je volledige analyserapport te ontvangen en tips over hoe je tevredenheidsscores kunt verbeteren.

Wees gerust: ik zal je persoonlijke gegevens nooit delen met derden!